OM OSS

Ekonomi- och förändringskonsulter som hjälper dig göra förändring på riktigt.

Jonny Boström startade StructureFinder 2016, berätta lite om varför?
Det finns många som vill jobba mer modernt och som har svårt att göra det själva pga tidsbrist och att man saknar erfarenhet och ett tillvägagångssätt som leder fram till önskad förändring.

Att jobba modernt innebär inte bara att man arbetar med rätt IT lösning, det är även att man arbetar metodiskt för att skapa effektiva team som jobbar på rätt sätt med kunderna. Arbetet bör utgå ifrån det värde man kan skapa åt kunden.

Många företag och företagare behöver en långsiktig partner som känner företaget och som lite utifrån kan ifrågasätta och stötta de förändringar som behövs. StructureFinder jobbar alltid med fasta priser, överenskomna dokumenterade planer för förändringarna.

Vad har ni för erfarenheter av förändringar?
Jonny har arbetat med förändring av organisationer och team under många år. De senaste åren har han varit ansvarig för operations i Norden (TMF Group) och även varit operativ chef på en av Sveriges mest framtidsinriktade Redovisnings- och revisionsbyrå (Deskjockeys). Tidningen Balans gjorde en artikel om Jonny där de lyckades fånga lite av hans idéer om förändring. Läs artikeln här.

Hans styrkor är att han kan bygga team, förankra och få teamet att vilja förändras. Hans starka IT intresse och nyfikenhet för nya metoder och lösningar använder han som grund för att kunna se visionärt och hitta nya lösningar som stöttar och utvecklar verksamheten.

StructureFinder är medlem i FAR, AMCHAM och BSCC

StructureFinder är ekonomi- och förändringskonsulterna som hjälper dig att fokusera på din verksamhet och skapa lönsamhet. Tillsammans skapar vi förändring på riktigt och ser till att du kan nå din fulla potential.

StructureFinder AB
559038-3146
Telefon: 070-495 62 39
Epost: info@structurefinder.se
Besök: Klarabergsviadukten 63Waterfront building, Stockholm
Post: Box 190 10123 Stockholm 

  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab

Web design by Per Asplund. Photo by Saerun Norén